Predsednik našeg kluba Bora Sibinkić, biši reprezentativac, prvak sveta i Evrope u disciplini k-4 200m izabran je za novog predsednika Kajakaškog saveza Vojvodine. Sibinkić je na izbornoj Skupštini pokrajinskog saveza osvojio duplo više glasova (16) od svog protivkandidata, dosadašnjeg predsednika Dragana Senjaka (8).
Sibinkića je za predsednika predložio matični klub KK Vojvodina, a kandidaturu podržali Navigator, Sintelon, Pančevo i Val. Draganu Senjaku koji je na funkciji prvog čoveka pokrajinskog Saveza bio u prethodna dva mandata podršku su pružili Panonija,Liman, Bratstvo i Tisin Cvet. Delegati, njih 24 iz 12 klubova koliko je bilo prisutno, od 14 sa pravom glasa, izjašnjavali su se tajnim glasanjem kako za izbor predsednika, tako i članove UO i NO. Predstavnici Dunava iz Bezdana i Filip Višnjića iz Višnjićeva nisu prisustvovali Skupštini.
-Zahvalio bih se svima na podršci-izjavio je tridesetpedogodišnji, najmladji u istoriji saveza izabrani predsednik  pokrajinskog saveza-Mnogo je posla pred nama i očekujem maksimalnu podršku svih klubova. Vojvodina je perjanica kajakaškog sporta u Srbiji i želja mi je da u narednom periodu podignemo taj nivo rezultata-rekao je Sibinkić koji će u naredne 4. godine obavljati funkciju prvog čoveka KKSV.
Na redovnoj izbornoj Skupštini KKSV imenovani su članovi Upravnog i Nadzornog odbora. Upravni odbor čine: Aleksandar Baralić (Pančevo), Žolt Barta (Tisin Cvet), Srdjan Marilović (Navigator), Ištvan Medješi (Bratstvo),dr Predrag Milković (Val), Goran Relić (Bečej), Ferenc Hampamer (Begej) i Goran Pogančev (Liman). Za predsednika NO izabran je Vladimir Perak (Sintelon), a članovi su Aleksandar Milković (Val) I Milan Borišev (Liman).